Ultra-Ever Dry™
Superhydrofobisk coating

Ultra-Ever Dry™ overflatebeskyttelse er en todelt coating bestående av "Primer" og "Top-coat" som lett påføres ved sprøyting og som herder ved romtemperatur. Primeren er ferdig herdet på kun 30 minutter og Top-coat herdes på 60 minutter, hele behandlingen tar altså ikke mer enn ca. 90 minutter.

Coatingen er egnet for innendørs og utendørs bruk. Ultra-Ever Dry™ gir en superhydrofobisk beskyttelse og har vist seg å opprettholde en høy grad av ytelse under en rekke forhold og for lengre perioder. Ultra-Ever Dry™ er nyttig for vanntetting, anti-is, selvrensende, anti-bakteriell og korrosjonsbeskyttelse formål.

Alternative påføringsmetoder som maling/pensling, rulle, kost eller svamp kan benyttes for Primer, men anbefales ikke for påføring av top-coat. Årsaken er at Top-coat starter herde-prosessen så snart den får kontakt med luft og derfor anbefales bruk av sprøyte eller spray til påføring.Inspirert av naturen og utviklet gjennom biomimetikk.
Uendelige muligheter og bruksområder.

Fordeler med Ultra-Ever Dry™

Superhydrofobisk - vannbaserte løsninger ruller av overflaten raskt og danner en sfærisk dråpe med en kontaktvinkel som er større enn 150 grader.
Oleofobisk - noen oljer preller av overflaten når overflaten er vinklet 5 grader eller mer.
Kjemisk motstand
Excellent: Syrer, baser, forurensing.
Bra: Raffinerte oljer med lavt løsemiddelinnhold.
Dårlig: Løsemidler , væsker med verdier av overflatespenning under 30 mN/m.
Slitestyrke - Slitasje og ultrafiolette bølger vil redusere eller eliminere effekten. Ultra-Ever Dry har bedre slitestyrke enn de fleste andre superhydrofobiske coatinger.


UED-Video
Rapporter
Bestill
100%
Miljøvennlig
Unike
egenskaper
Store
besparelser
Prisbelønte
teknologier