Beskytt skip og installasjoner
For statiske og dynamiske forhold

Ved å kombinere to enestående teknologier som ultralyd transdusere og maling basert på karbon nanorør oppnås en effektiv og langvarig beskyttelse mot begroing.

Karbon nanorør er et svært sterkt materiale og skaper utmerket resonans for transdusere, hvilket gir en bredere spredning av signalet og dermed mer omfattende effekt.

Hvordan virker system?

Malingen kan enkelt påføres som andre malingstyper med rulle, sprøyte eller kost. I tillegg inneholder den et svært lavt nivå av løsemidler (95% faste stoffer) som gjør den anvendelig og lite skadelig for applikator. Skip fra prosjekter med CMB viser en drivstoffbesparelse på 6% grunnet malingens vannavstøtende effekt.

Miljøvennlig - Inneholder ikke biocider eller tungmetaller
Vannavstøtende - 118-120 grader kontaktvinkel
Utmerkede mekaniske egenskaper - UV bestandig
"Easy-to-Clean" - Enkel rengjøring av overflaten


Passer for de fleste områder utsatt for begroing.Compagnie Maritime Belge rapportere om
inntil 6% drivstoffbesparelse for flere av sine skip.Forskning og referanser bekrefter effekten

Utallige forskningsprosjekt og studier viser at encellet bakterier og organismer ikke tåler ultralyd på frekvenser over 30 kHz. Dermed vil ikke biofilm dannes på områder beskyttet av ultralyd og heller ikke føre til makrobegroing.

Ultralyd og vannavstøtende metoder for marin bekjempelse er utmerkede enkelstående teknologier, men i kombinasjon oppnås ett av markedets mest allsidige og beste alternativ til beskyttelse.Ultralyd & CNT
Referanser
Bestill
100%
Miljøvennlig
Unike
egenskaper
Store
besparelser
Prisbelønte
teknologier