NanoConcept(et)
Hva ønsker vi med NanoConcept?

Nettsiden www.nanoconcept.no (NanoConcept) eies og drives av NanoTech Solutions. Vi i NanoTech Solutions tar personlig ansvar for å levere kvalitet i alle våre aktiviteter der kvalitet går utover våre strenge og absolutte krav til prosesser og produkter. Et innovativt miljø kombinert med kompetanse og teknologi skaper resultater og nye muligheter.

Lang erfaring

Selskapets grunnleggere har siden 2008 arbeidet med nano-strukturerte belegg, super-isolasjon, karbon nanorør og mange andre produkter for ulike formål, og kjenner bransjen og teknologien inngående. Foruten den tekniske innsikten, besitter bedriftens sentrale støttespillere betydelig kompetanse innen produkt og markeds -analyse, FoU og prosjektledelse.

"Nøkkelen til nye ideer og forståelse av våre felles utfordringer er åpen kommunikasjon med kunder og forskningsmiljøer."
"Slik har vi alltid gjort det" er den dyreste frasen i næringslivet og skaper begrensninger og dårlig overblikk.

Teknologi-formidling

NanoConcept ønsker å være en ledende formidler av nanoteknologiske løsninger til det norske bedriftsmarkedet. Vi besitter stor innsikt i utviklingsprosjekter og har kontakt med flere av de største universitetene og forskningsinstitusjonene i verden. Dette gjør oss i stand til å identifisere hvordan situasjonen kan løses ved hjelp av nyere teknologi og forsking, spesifikt innen nanovitenskap.

Mange er begrenset til sine respektive spesialområder og ser seg ofte "blinde" på tradisjonelle problemer. Å kunne analysere situasjonen objektivt og uten rammene satt av sin egen ekspertise er noe vi kan bidra med. Ofte kan slike observasjoner føre til en mer sikker og effektiv løsning i tillegg til færre ubehagelige overraskelser knyttet til realiseringen.

Technology Transfer Office

Etablering av TTO-avdelinger er en stigende trend blant mange av verdens største universitet og institusjoner. Å kunne formidle kunnskap, teknologi, materialer og andre ressurser fra forsking til industri og forbruker, har for mange blitt en god inntektskilde. Fremdeles mangler mange av de store universitetene store nok apparat til utnytte teknologiens fulle potensiale og mange bruksområder. NanoConcept har spesialisert seg på nettopp dette.

Nanoteknologi er et svært bredt vitenskapelig felt som gir utspring til uendelig mange teknologier som igjen gir like mange bruksområder. Ta kontakt for uforpliktende prat...100%
Miljøvennlig
Unike
egenskaper
Store
besparelser
Prisbelønte
teknologier