Marin & Forsvar
Noen av våre tidligere prosjekter

Gjennom vår driftstid har vi hatt mange ulike og innovative prosjekter med flere store bedrifter og organisasjoner. Med mange forskjellige problemstillinger har vi sammen skreddersydd en optimal løsning basert på de til enhver tid beste teknologiene tilgjengelig. Noe som også har gitt oss bred erfaring og ekspertise innen feltet overflateoptimalisering ved hjelp av nanoteknologi.

Fugro/CGG

Medio 2009 ble NanoConcept (NanoTech Solutions) kontaktet av daværende Fugro Geoteam (nå CGG) i forbindelse med nanobehandling av deler av deres undervannsteknologi. Representanter fra Fugro og NanoConcept utførte en rekke eksperimenter med stor suksess og klarte å redusere energibruken for behandlet område med 5-6 %.

Sercel

NanoConcept fikk i oppdrag å konstruere et maskinelt system for behandling av seismografiske kabler (streamer) på en tids og bruker -effektiv måte. Gjennom et utviklingssamarbeid med Teknisk Produksjon AS og NanoConcept leverte vi en  helautomatisk løsning som ikke bare var svært effektiv, men også gjorde etterarbeidet i verdikjeden enklere.

Kongsberg Aerospace and Defence

Flere prosjekt med blant annet Kongsberg Aerospace and Defence og Forsvarets Forskningsinstitutt beviser i stor grad viktigheten ved optimale overflater med minimal friksjon og vedheft.

Priser og tildelinger

Norwegian Young Technology Awards er stor internasjonal konkurranse for gründere og ny-startede bedrifter. I 2013 ble NanoConcept nominert og fikk 3 plass i konkurransen. I tillegg har teknologien vi benytter fått flere priser.

Gull medalje for beste belgiske oppfinnelse 2013.
Gull medalje for "WOIP" gitt av World Intellectual Property
Organization.
Gull CUP valgt av den internasjonale juryen og gitt for den  beste oppfinnelsen og fremragende bidrag til kreativitet.


Teknologi
Miljø
Bestill100%
Miljøvennlig
Unike
egenskaper
Store
besparelser
Prisbelønte
teknologier